تولید صیفی به روش هیدروپونیک

تولید صیفی به روش هیدروپونیک

 285,000

تولید صیفی‌جات به روش هیدروپونیک به عنوان یک فناوری نوین در کشاورزی، در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این روش به کشاورزان این امکان را می‌دهد که بدون استفاده از خاک، محصولات با کیفیت بالا و با بهره‌وری بیشتر تولید کنند. در این تحلیل، به بررسی بازار تولید صیفی‌جات شامل خیار، گوجه و بادمجان به روش هیدروپونیک خواهیم پرداخت.

شناسه محصول: 262 دسته ها: برچسب ها:

توضیحات

تولید صیفی‌جات به روش هیدروپونیک به عنوان یک فناوری نوین در کشاورزی، در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این روش به کشاورزان این امکان را می‌دهد که بدون استفاده از خاک، محصولات با کیفیت بالا و با بهره‌وری بیشتر تولید کنند. در این تحلیل، به بررسی بازار تولید صیفی‌جات شامل خیار، گوجه و بادمجان به روش هیدروپونیک خواهیم پرداخت.

تولید صیفی (خیار، گوجه و بادمجان) که البته سایر گیاهان نیز به این روش قابل تولید است.

ویژگی‌های تولید هیدروپونیک:

عدم نیاز به خاک: در این روش، گیاهان در محیط‌های کنترل شده و با استفاده از محلول‌های مغذی رشد می‌کنند.

کاهش مصرف آب: سیستم‌های هیدروپونیک معمولاً به آب کمتری نسبت به کشاورزی سنتی نیاز دارند.

کیفیت بالای محصول: محصولات هیدروپونیک معمولاً دارای کیفیت و طعم بهتری هستند و می‌توانند در برابر آفات و بیماری‌ها مقاوم‌تر باشند.

فرم 101

درخواست اطلاعات پروژه

درخواست اطلاعات و جزییات پروژه سرمایه گذاری و جلسه ی حضوری

نام(ضروری)
درخواست موارد زیر را در خصوص طرح بالا دارم :(ضروری)

توضیحات تکمیلی

فرد رابط پروژه

سید مهرداد هاشمیان اصفهانی – 09131181237

مجموع سرمایه گذاری مورد نیاز

285000€

دوره راه اندازی پروژه (سال)

۳

مطالعات در دسترس

Pre FS

نرخ بازده داخلی (IRR) %

80

ارایه کننده طرح

تعاونی فناور درمان سبز چهلستون

شهرستان محل اجرا پروژه

اصفهان

مدل مشارکت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تولید صیفی به روش هیدروپونیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشترک شدن در به روز رسانی!